Financieel voordeel

Er is een ding wat niemand graag wil en dat is te veel geld uitgeven. In deze categorie geven wij u de beste tips om zoveel mogelijk geld te besparen. Vaker zijn senioren niet op de hoogte van de vele kortingen die zij kunnen krijgen, maar er is nog veel meer waarop senioren kunnen besparen.

Besparen van geld

Ouderen boven de 65 krijgen vaker een bepaalde korting bij verschillende activiteiten. Laat dus altijd weten of u ouder bent dan een bepaalde leeftijd. Deze leeftijd ligt namelijk niet altijd op 65 jaar. Wij stellen u op de hoogte waar u korting kunt krijgen en u zo meer geld kunt overhouden in uw portemonnee. Daarnaast kunt u veel geld besparen op energie. Veel mensen, waaronder ook ouderen, maken de fout om meer energie te verbruiken dan nodig is. Wij geven u een aantal tips waardoor u per jaar flink wat geld bespaard. Verder geven we u de voordelen van een aantal zaken. Zo is het uiteindelijk voordeliger om zonnepanelen aan te leggen.

Verzekeren is noodzakelijk. Toch kunt u door verschillende stappen te ondernemen besparen op verzekeren. Veel mensen betalen te veel voor hun verzekering. Zo is het ook belangrijk om tijdig over te stappen. Wilt u meer informatie over verzekeringen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Op een gegeven moment is de tijd daar en moet u met pensioen. Dit klinkt allemaal voor de hand liggend, maar toch komen er een aantal zaken bij kijken die belangrijk voor u zijn. Vandaar dat wij u helpen met informatie over uw pensioen. Als u uw huis wilt verkopen hebben wij ook een aantal handige tips waardoor u dit het zo goed mogelijk doet.

Pensioen en AOW 03-06 Weet je al hoeveel pensioen, AOW en andere inkomsten je krijgt wanneer je de pensioengerechtigde leeftijd bereikt? Heb je een goed overzicht van de opgebouwde pensioenen bij vroegere werkgevers? En weet je wat de AOW bedragen en regelingen z[...] Lees verder Voordeel & kortingen 29-05 Voor ouderen is het net zo fijn om korting te krijgen als voor jongeren. Niemand wil ten slotte te veel betalen. Het is in het heden voor senioren vaak lastig om op internet voordeel en kortingen te vinden, aangezien zij hier niet mee zijn opgegr[...] Lees verder Energie besparen 13-05 Het is altijd welkom om te besparen op energie. Dit is een van de vaste lasten die vooral senioren veel hebben. Met een aantal handige tips kan hier goed op bespaard worden. Dan houdt u wat geld over voor andere dingen. In dit artikel vindt u goe[...] Lees verder