Financieel voordeel

Er is een ding wat niemand graag wil en dat is te veel geld uitgeven. In deze categorie geven wij u de beste tips om zoveel mogelijk geld te besparen. Vaker zijn senioren niet op de hoogte van de vele kortingen die zij kunnen krijgen, maar er is nog veel meer waarop senioren kunnen besparen.

Besparen van geld

Ouderen boven de 65 krijgen vaker een bepaalde korting bij verschillende activiteiten. Laat dus altijd weten of u ouder bent dan een bepaalde leeftijd. Deze leeftijd ligt namelijk niet altijd op 65 jaar. Wij stellen u op de hoogte waar u korting kunt krijgen en u zo meer geld kunt overhouden in uw portemonnee. Daarnaast kunt u veel geld besparen op energie. Veel mensen, waaronder ook ouderen, maken de fout om meer energie te verbruiken dan nodig is. Wij geven u een aantal tips waardoor u per jaar flink wat geld bespaard. Verder geven we u de voordelen van een aantal zaken. Zo is het uiteindelijk voordeliger om zonnepanelen aan te leggen.

Verzekeren is noodzakelijk. Toch kunt u door verschillende stappen te ondernemen besparen op verzekeren. Veel mensen betalen te veel voor hun verzekering. Zo is het ook belangrijk om tijdig over te stappen. Wilt u meer informatie over verzekeringen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Op een gegeven moment is de tijd daar en moet u met pensioen. Dit klinkt allemaal voor de hand liggend, maar toch komen er een aantal zaken bij kijken die belangrijk voor u zijn. Vandaar dat wij u helpen met informatie over uw pensioen. Als u uw huis wilt verkopen hebben wij ook een aantal handige tips waardoor u dit het zo goed mogelijk doet.

Waarom is het handig om een uitvaartverzekering eerst te vergelijken? 21-03 Om financiële risico’s te beperken sluit je verzekeringen af. Voor je overlijden zijn er de renteverzekering, de kapitaalverzekering, de overlijdensrisicoverzekering en de uitvaartverzekering. We gaan hier dieper in op dit laatste[...] Lees verder Hoe kun je als oudere geld besparen op boodschappen? 18-07 Als oudere is het belangrijk om op je uitgaven te letten, vooral als het gaat om boodschappen. Door slimme keuzes te maken en op de hoogte te zijn van kortingen en aanbiedingen, kun je als oudere geld besparen op boodschappen. In deze blog geven [...] Lees verder Hoe bespaar je op energiekosten als oudere? 15-06 Als oudere wil je graag comfortabel en betaalbaar kunnen leven. Een belangrijk onderdeel daarvan zijn de energiekosten. Door bewust om te gaan met energie kun je flink besparen op je maandelijkse kosten. In deze blog geven we je daarom praktische[...] Lees verder Last van de zon in huis? 3 tips om daar iets aan te doen 27-04 Het kan in huis behoorlijk warm worden als de zon fel naar binnen schijnt. Gelukkig zijn er verschillende manieren om de zon buiten te houden en de temperatuur in huis te reguleren. In dit artikel delen we handige tips om de zon buiten te houden [...] Lees verder Het vinden van de goedkoopste elektriciteit 20-02 Het bekende probleem van tegenwoordig, de dure energierekening. We hebben allemaal energie nodig, maar op een kostenbesparende manier. In dit artikel geven we meer informatie over energie, waarom het essentieel is en hoe je energie kunt vergelijk[...] Lees verder Gas elektra vergelijken 11-01 De overstap van gas naar elektriciteit, of andersom, kan voor een huishouden of bedrijf een hele opgave zijn. Het vereist een zorgvuldige afweging van beide opties en een goed begrip van hoe ze allemaal werken. Wees dus bewust voor de keuze en ve[...] Lees verder