Financieel voordeel

Er is een ding wat niemand graag wil en dat is te veel geld uitgeven. In deze categorie geven wij u de beste tips om zoveel mogelijk geld te besparen. Vaker zijn senioren niet op de hoogte van de vele kortingen die zij kunnen krijgen, maar er is nog veel meer waarop senioren kunnen besparen.

Besparen van geld

Ouderen boven de 65 krijgen vaker een bepaalde korting bij verschillende activiteiten. Laat dus altijd weten of u ouder bent dan een bepaalde leeftijd. Deze leeftijd ligt namelijk niet altijd op 65 jaar. Wij stellen u op de hoogte waar u korting kunt krijgen en u zo meer geld kunt overhouden in uw portemonnee. Daarnaast kunt u veel geld besparen op energie. Veel mensen, waaronder ook ouderen, maken de fout om meer energie te verbruiken dan nodig is. Wij geven u een aantal tips waardoor u per jaar flink wat geld bespaard. Verder geven we u de voordelen van een aantal zaken. Zo is het uiteindelijk voordeliger om zonnepanelen aan te leggen.

Verzekeren is noodzakelijk. Toch kunt u door verschillende stappen te ondernemen besparen op verzekeren. Veel mensen betalen te veel voor hun verzekering. Zo is het ook belangrijk om tijdig over te stappen. Wilt u meer informatie over verzekeringen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Op een gegeven moment is de tijd daar en moet u met pensioen. Dit klinkt allemaal voor de hand liggend, maar toch komen er een aantal zaken bij kijken die belangrijk voor u zijn. Vandaar dat wij u helpen met informatie over uw pensioen. Als u uw huis wilt verkopen hebben wij ook een aantal handige tips waardoor u dit het zo goed mogelijk doet.

Verjaardagen en cadeaus 14-11 Verjaardagen behoren tot de leukste dagen van het jaar, dit zijn namelijk de dagen dat de hele familie bij elkaar komt! Natuurlijk is geen enkele verjaardag compleet zonder cadeaus maar blijkt dit toch juist het moeilijkste te zien voor vele om t[...] Lees verder Eten en Drinken 11-11 Het is altijd leuk om even buiten de deur wat te gaan eten, maar dit kost tegenwoordig al snel veel geld. Zijn er mogelijkheden om lekker voordelig te gaan uit eten of zijn er speciale regelingen waarvan senioren gebruik kunnen maken? Hieronder l[...] Lees verder Besparen op telefoonkosten 02-11 Tegenwoordig is een telefoon niet meer weg te denken van het dagelijks leven, ook voor senioren blijkt dit zo te zijn aangezien dit het middel is om bijvoorbeeld te communiceren met de kleinkinderen. Maar wanneer weet je nou of het abonnement dat[...] Lees verder Voordelen van zonnepanelen 21-09 Schrik jij ook ieder keer weer van je energierekening? Iedere maand wordt er een flink bedrag van je rekening afgeschreven, terwijl je haast ongemerkt stroom en gas verbruikt. Gelukkig zijn er talloze manieren om je energierekening te verlagen. B[...] Lees verder Huis verkopen? 23-07 Ga je verhuizen en verkoop je je oude huis? Dan zijn er enkele dingen waar je rekening mee moet houden. Zo komen er verkoopkosten bij de verkoop van jouw huis kijken. Denk hierbij aan het in de arm nemen van een verkoopmakelaar en de kosten die g[...] Lees verder Uitvaartverzekering 19-07 De uitvaart is een onderwerp waar niemand graag over praat. Toch is het een zeer belangrijk onderwerp. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je nabestaanden. Je nabestaanden zijn namelijk degene die de uitvaart gedeeltelijk moeten regelen. Boven[...] Lees verder