Financieel voordeel

Er is een ding wat niemand graag wil en dat is te veel geld uitgeven. In deze categorie geven wij u de beste tips om zoveel mogelijk geld te besparen. Vaker zijn senioren niet op de hoogte van de vele kortingen die zij kunnen krijgen, maar er is nog veel meer waarop senioren kunnen besparen.

Besparen van geld

Ouderen boven de 65 krijgen vaker een bepaalde korting bij verschillende activiteiten. Laat dus altijd weten of u ouder bent dan een bepaalde leeftijd. Deze leeftijd ligt namelijk niet altijd op 65 jaar. Wij stellen u op de hoogte waar u korting kunt krijgen en u zo meer geld kunt overhouden in uw portemonnee. Daarnaast kunt u veel geld besparen op energie. Veel mensen, waaronder ook ouderen, maken de fout om meer energie te verbruiken dan nodig is. Wij geven u een aantal tips waardoor u per jaar flink wat geld bespaard. Verder geven we u de voordelen van een aantal zaken. Zo is het uiteindelijk voordeliger om zonnepanelen aan te leggen.

Verzekeren is noodzakelijk. Toch kunt u door verschillende stappen te ondernemen besparen op verzekeren. Veel mensen betalen te veel voor hun verzekering. Zo is het ook belangrijk om tijdig over te stappen. Wilt u meer informatie over verzekeringen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Op een gegeven moment is de tijd daar en moet u met pensioen. Dit klinkt allemaal voor de hand liggend, maar toch komen er een aantal zaken bij kijken die belangrijk voor u zijn. Vandaar dat wij u helpen met informatie over uw pensioen. Als u uw huis wilt verkopen hebben wij ook een aantal handige tips waardoor u dit het zo goed mogelijk doet.

Zorgverzekering 09-07 In Nederland is het wettelijk verplicht om over een zorgverzekering te beschikken. Daartegenover staat dat verzekeraars verplicht zijn om iedereen te accepteren als verzekerde voor de basisverzekering. Met een basisverzekering krijg je een basisp[...] Lees verder Doorlopende reisverzekering 03-07 Ga je graag op vakantie en houd je ervan om weekendjes weg te gaan? Dan kan het handig zijn om een doorlopende reisverzekering af te sluiten. Een doorlopende reisverzekering verzekert je voor onverwachte kosten tijdens een vakantie of wanneer je [...] Lees verder Besparen op inbraakbeveiliging 18-06 Het beveiligen van een woning kan behoorlijk wat geld kosten. Het aanleggen van alarmsystemen of camera’s is immers niet goedkoop. Toch hoeft het beveiligen van je woning tegen een inbraak lang niet altijd veel geld te kosten. Het is immers[...] Lees verder Besparen op water 13-06 Duurzaamheid is een steeds belangrijkere rol gaan spelen binnen de hedendaagse samenleving. Er zijn verschillende manieren om aan deze duurzaamheid bij te dragen, door bijvoorbeeld slimmer om te gaan met het gebruik van water. In dit artikel geef[...] Lees verder Verzekeringen 10-06 Er zijn ontelbaar veel soorten verzekeringen. Je kunt tegenwoordig immers bijna alles verzekeren. Toch kunnen al deze verzekeringen onderverdeeld worden in drie simpele categorieën; de zorgverzekeringen, levensverzekeringen en schadeverzeker[...] Lees verder Geld & Wonen 08-06 Je geldzaken op orde krijgen en vooral het op orde houden is belangrijk op elk moment in je leven. Met een overzichtelijke administratie weet jij precies hoe hoog jouw inkomsten en uitgaven zijn, maar ook waar je geld vandaan komt en waar het naa[...] Lees verder