Is het weer tijd om je telefoonabonnement te verlengen?

Bij de meeste mensen loopt eens per twee jaar het abonnement van hun telefoon af. Na deze periode is het weer tijd om kiezen wat je de komende jaren wilt gaan doen. Kies je ervoor om je abonnement te verlengen met een nieuwe telefoon, of vind je het prettiger om de kosten naar beneden te brengen? Misschien ben je je telefoon wel veel meer of juist veel minder gaan gebruiken. Wat je voorkeuren ook zijn, het is altijd goed om eens te kijken of sim only iets voor je is. Met enkel een simkaart kun je namelijk veel geld op je abonnement besparen. De vraag is even: hoe kun je het beste uitzoeken welke sim only provider het beste bij jou past?

Online kun je de opties voor sim only vergelijken

Als je interesse hebt in een sim only abonnement, dan is het vaak lastig om te kijken waar je de beste deal kunt sluiten. Providers smijten met details waardoor je al snel door de bomen het bos niet meer kunt zien. Vandaar dat het beter is om op een goede vergelijkingssites te gaan kijken. Hier kun je je voorkeuren aangeven en dan kun je de opties voor sim only vergelijken. Zo weet je heel snel wat je moet doen om op je kosten te besparen. Vaak is het vervolgens een kwestie van akkoord geven en je kunt overstappen. Daar hoef jij niets voor te doen want de site zal alles voor jou regelen.

Kies eerder voor meer dan voor minder

Als je je sim only vergelijken gaat, vul je voorkeuren dan juist in. Je wilt weliswaar lage kosten betalen, maar het is niet altijd handig om overal voor het minimum te gaan. Het is namelijk tot drie keer zo duur wanneer je over bundel heengaat dus is het beter om een wat ruimere bundel te kiezen. Dit geldt voor zowel je belbundel alsook je internetbundel. Kijk even naar de diverse opties die je per provider kunt vinden. Je zult zien dat je heel eenvoudig de perfecte bundel voor jouw verbruik kunt vinden.

Je kunt je nummer gewoon behouden

Wil je liever niet overstappen omdat je bang bent dat je je nummer kwijtraakt? Dan is er geen reden voor angst omdat je namelijk je nummer naar iedere andere provider mee kunt nemen. Vroeger moest je hiervoor betalen, tegenwoordig worden deze kosten zelden nog in rekening gebracht. Zo kun jij dus gewoon blijven bellen en whatsappen met je oude nummer. Kijk dus vandaag nog even waar jij de beste sim only deal kunt afsluiten.

Ga naar Hulpmiddelen en zelfstandigheid