Vind een Pinautomaat met de Geldmaat Locatiewijzer

Leven na uw 60ste gaat gepaard met een scala aan nieuwe ervaringen en uitdagingen. Een van deze uitdagingen is het vinden van een pinautomaat in uw buurt, vooral in een tijd waar het landschap van banken en geldautomaten snel verandert. #Voordeelvoorouderen is hier om u te helpen deze uitdaging aan te gaan door gebruik te maken van de Geldmaat Locatiewijzer.

Sinds 2019 zijn de geldautomaten van ABN AMRO, Rabobank en ING onder een nieuwe naam gekomen: Geldmaat. Deze felgele automaten zijn uniform in gebruik, maar het vinden van de dichtstbijzijnde kan soms een uitdaging zijn. Daarom biedt Geldmaat een handige online tool om uw dichtstbijzijnde pinautomaat te vinden.

Hoe de Geldmaat Locatiewijzer werkt

Het gebruik van de Geldmaat Locatiewijzer is eenvoudig en intuïtief, zelfs voor degenen die niet technisch onderlegd zijn. Hier is een stap-voor-stap handleiding:

  1. Ga naar de Geldmaat Locatiewijzer.

  2. In de zoekbalk, typ uw woonplaats, straatnaam, of klik simpelweg op 'Mijn Locatie' voor op maat gemaakte resultaten.

  3. Klik op het vergrootglas om de resultaten te bekijken.

De kaart toont nu alle Geldmaat-locaties in de opgegeven omgeving met geel-gekleurde, druppelvormige pictogrammen. Deze geven niet alleen aan waar een Geldmaat zich bevindt, maar ook welke diensten ze aanbieden en wat de openingstijden zijn.

Als u gerichter wilt zoeken naar een specifieke service, zoals bijvoorbeeld 'Biljetten opnemen' of een Geldmaat die spraakondersteuning of assistentie biedt, kunt u de filteroptie gebruiken.

Hulp voor Ouderen

Pinautomaten zijn een onmisbaar onderdeel van ons dagelijks leven, vooral voor ouderen die misschien niet zo comfortabel zijn met digitale betalingen. Hoe gemakkelijker het is voor hen om een geldautomaat te vinden, hoe beter hun zelfredzaamheid en levenscomfort zal zijn.

Of u nu van het gemak van een dichtbijzijnde geldautomaat wilt genieten of het belangrijk vindt om te weten waar uw dichtstbijzijnde bron van contant geld is in geval van nood, de Geldmaat Locatiewijzer is een handige tool.

Ga naar Hulpmiddelen en zelfstandigheid