Verjaardagen en cadeaus

Verjaardagen behoren tot de leukste dagen van het jaar, dit zijn namelijk de dagen dat de hele familie bij elkaar komt! Natuurlijk is geen enkele verjaardag compleet zonder cadeaus maar blijkt dit toch juist het moeilijkste te zien voor vele om te regelen. Op deze pagina gaan voorzien wij jullie van zo veel mogelijk tips, ideeën en kortingen zodat jij een leuk en betaalbaar cadeau kunt vinden!

Tips

Wordt jij door onvoorziene omstandigheden weerhouden om naar een verjaardag van bijvoorbeeld jouw kleinkinderen te gaan? Er zijn tegenwoordig enorm veel verschillende websites die het versturen van een leuk cadeau makkelijk hebben gemaakt. Zo zijn de bekende speelgoed winkels als de Intertoys en de Top1Toys ook online bereikbaar en kan je een leuk cadeau vanuit huis sturen. 

Naast de traditionele cadeaus van speelgoed zijn er tegenwoordig ook websites die creatieve cadeaus of ###COPYCODE1### via de post versturen. Denk aan het versturen van een doos vol ballen met een door jou gekozen afbeelding daarop. Wanneer de doos aankomt en wordt opengemaakt dan komen de ballonnen er vanzelf uit doordat er een onschuldige gas inzit. Een voorbeeld van een website zoals dit is Topgeschenken.nl, hier zijn veel cadeaus bestelbaar voor een prijs van onder de €10! 

Leuke en betaalbare cadeaus

Hierboven hebben wij slechts voorbeelden gegeven en een aantal bedrijven benoemd die het vinden van een leuke en betaalbare cadeau makkelijk maken. Natuurlijk zijn er nog talloze andere websites en organisaties die hierin actief zijn en die ieder weer wat unieks kunnen koppelen aan een cadeau. Zo hebben wij ervoor gekozen om als laatste voorbeeld een website te benoemen die gericht is op cadeaus van onder de €5 die allemaal door de brievenbus passen! De website ‘leukdoordebrievenbus.nl’ maakt het mogelijk om leuke cadeaus te versturen voor een laag bedrag en dat wordt bezorgd met de post! 

 

###COPYCODE1###

Ga naar Budgettips