Financieel voordeel, informatie en tips voor Ouderen door Ouderen
Nieuwsbrief maart 2011

Printerinkt kan de helft goedkoper

Op de website InktVergelijker vult u uw merk en type printer in waarna u een overzicht krijgt van internetaanbieders inclusief hun prijzen en waardering. U kunt kiezen uit de gunstig geprijsde originele cartridges of de nog goedkopere huismerken. Deze laatste doen in kwaliteit en betrouwbaarheid niet onder voor hun originele exemplaren. Na bestelling heeft u ze meestal de volgende dag al in huis. Meer info.

Midweek Vulkaaneifel nu in de aanbieding

Tot en met oktober 2011 krijgt u als senior en lezer van deze nieuwsbrief 10% korting op de toch al scherpe prijs. Mooi familiehotel van Nederlands echtpaar op paar uur rijden. Uitstekend eten. Gratis internet op de kamer. Prachtige omgeving om te wandelen en te fietsen. Reserveer nu.

Camera bestellen via internet, snel en voordelig

Alle camera’s die te koop zijn bij elkaar op één website. Inclusief selectiemogelijkheden, beoordelingen en beschrijvingen. Vandaag besteld, morgen in huis. Perfect verpakt zodat beschadiging uitgesloten is. Ook voor accessoires.
We geven 2 betrouwbare adressen die we zelf ook hebben geprobeerd.

Volg ons op Twitter

Vanaf nu kunt u ons ook via Twitter volgen. Hebt u nog geen Twitter account dan kunt u dat in een paar minuten regelen. Ga naar http://twitter.com/#!/fransvolmer en klik op Follow. Zo blijft u op de hoogte van de laatste nieuwsitems en ontwikkelingen binnen Voordeel voor Ouderen. U kunt Twitter bekijken op uw computer, telefoon met internettoegang of tablet-PC.