Financieel voordeel, informatie en tips voor Ouderen door Ouderen
Nieuwsbrief januari 2011

Tot 50% korting in veel restaurants

Er zijn vele websites die u de weg wijzen naar hoge kortingen in restaurants. Meestal eet u dan op minder drukke dagen en moet u via de site reserveren. De korting die u krijgt ziet u direct. De Dinercard blijft een goede mogelijkheid in betere restaurants met korting te eten. Daarnaast zijn er restaurants die voor slechts € 10,- een diner aanbieden. Vermeldenswaardig zijn de Italiaanse restaurants van Vapiano waar u voor nog geen € 10,- zelf een kakelvers hoofdgerecht laat maken. Gezellig en bijzonder lekker. Meer over restaurants.

Digitale USB op het net tot 2 Gb gratis

Dropbox installeert u binnen minuten. U krijgt 2 Gb gratis ruimte voor foto's, bestanden, muziek etc. Via uw eigen wachtwoord op elke computer toegankelijk. Dropbox op een andere computer maakt uitwisseling van bestanden mogelijk. Wijzigt u in een Dropbox bestand iets op de ene computer dan zal het bestand op de andere computer automatisch worden aangepast. Via een link per mail zijn geselecteerde foto's of bestanden ook door uw vrienden in te zien. Installatie van Dropbox is dan niet nodig. Meer over de Dropbox.

Alles over het WEER bij elkaar

Wij vonden een weersite waar u alle informatie over het weer van vandaag en de komende tijd bij elkaar vindt. Niet alleen Nederland maar ook Europa en zelfs de rest van de wereld. Neerslag, temperatuur, wind, luchtdruk. Tevens heel veel informatie over en rondom het weer. De moeite waard. Kijk via onze weerlink.