Financieel voordeel, informatie en tips voor Ouderen door Ouderen
Nieuwsbrief november 2011

Seniorenmenu steeds vaker op de kaart

Veel senioren eten minder naarmate ze ouder worden. Ze willen niet tegen borden aankijken met bergen eten. Dat is niet goed voor de eetlust. Steeds meer restaurants spelen daar op in. Ze zetten speciale seniorenmenu’s op de kaart, of geven ouderen de mogelijkheid kleinere porties te bestellen van de gewone kaart. Sommige restaurants hebben zelfs een kaart met uitsluitend kleine gerechten waar een keuze uit kan worden gemaakt. Ideaal voor ouderen met minder eetlust. Kleinere porties betekent bovendien kleinere prijzen en dat is in deze tijd zeer welkom. Opvallend is dat de Randstad achterblijft bij de rest van het land. Ga naar Restaurants met seniorenmenu.

Bespaar € 100,- per maand zonder veel inspanning

Inkomens blijven gelijk, de kosten stijgen. Dan is het tijd om in te grijpen. Het zoeken naar geld kan beginnen. Zonder veel problemen is er op maandbasis € 100,- of meer te vinden. Wij geven 20 budgettips waarmee u dit kunt realiseren. Belangrijkste besparingen vindt u bij de Belastingdienst, Verzekeraars, Energieleveranciers en de dagelijkse boodschappen. Daarnaast kunt u besparen op software, vitaminen en drogisterijproducten, vakanties, openbaar vervoer, restaurants etc. Ga naar de 20 budgettips en bespaar veel geld.

Midweek Vulkaaneifel met 10% seniorenkorting

Het gezellige familiehotel Am Ceresplatz ligt in het betoverende burchtenstadje Manderscheid in het hart van de Vulkaaneifel. Het wordt gerund door het Nederlandse paar Nelly & Ad. Op slechts 250 km van Eindhoven (Utrecht 300 km). Het is een eldorado voor wandelaars, fietsers en motorrijders. Er zijn (elektrische) fietsen te huur. Nelly kookt fantastisch. Internetaansluiting op de kamers. De Zooverbeoordeling van 9,2 is ongekend hoog. Van maart t/m oktober 2011 boekt u een prachtige Midweek met 10% korting op de toch al scherpe prijs. Korting geldt voor losse boekingen en arrangementen. Meer info en boeken.

Géén Verkopers meer aan uw deur!

Van alle Nederlanders wil 97% geen colportage aan de deur. Het beste is nooit iets te kopen aan de deur. U betaalt te veel of koopt dingen die u niet nodig hebt. Daar kunt u wel weer van af met de colportagewet in de hand, maar dat is lastig. Het beste is verkopers NIET te laten aanbellen. Met een eenvoudig tekstje (zie foto) onder uw deurbel werkt dat écht. De meest eenvoudige en effectieve oplossing. U kunt het Wordbestand downloaden, aanpassen, printen, op maat snijden, plastificeren en ophangen. Naar: Geen Verkopers.