Financieel voordeel, informatie en tips voor Ouderen door Ouderen
Nieuwsbrief septemer 2010

Stuur uw felicitaties en cadeautje vanuit uw luie stoel

Een familielid of vriend(in) of kennis jarig? Stuur dan een kaart, taart, bloemetje, sigaren, boek, wijn, fruitmand of speelgoed vanuit uw luie stoel. Inclusief uw persoonlijke felicitaties via een aparte kaart. U maakt en regelt dat gewoon via de computer. Kijk hier voor het overzicht aan mogelijkheden.

Zo vindt u een Date, Relatie of Vriend(in)

Steeds meer (alleenstaande) ouderen zijn opzoek naar nieuwe contacten. Dagelijks zijn er duizenden ouderen op dating- of vriendensites te vinden.Van de circa 100 Dating sites in Nederland zijn er liefst 20 gericht op ouderen. Wilt u een Dating site bezoeken? Lees dan eerst waar u op moet letten. Zoekt u alleen vriendschap of iemand met wie u uw hobby, sport of club kunt delen dan kan dat ook GRATIS. Meer informatie.

Studeren en werken op elke leeftijd

Wilt u nog een studie op academisch, HBO of ander niveau doen? Een taal leren of creatief bezig zijn? Er zijn veel opleidingen speciaal voor ouderen. Ook cursussen op vrijwel elk gebied. Zelfs online studies en cursussen zijn mogelijk.
Wilt u nog werken, ook na 65. Er zijn speciale uitzendbureaus voor ouderen. Wilt u zelf werk zoeken, lees dan wat de mogelijkheden zijn en wat u kunt doen om uw kans op een baan te verhogen. Uw eventuele AOW uitkering en/of pensioen blijft behouden. Meer informatie.