Financieel voordeel, informatie en tips voor Ouderen door Ouderen
Nieuwsbrief mei 2012

Hoge korting op Vitaminen en Supplementen

Voordeel voor Ouderen wijst u de weg naar 25% korting op vrijwel alle merken vitaminen, mineralen, voedingssupplementen en meer. U bestelt via het internet en ontvangt uw bestelling en factuur per omgaande thuis. Makkelijker en goedkoper kunnen wij het niet maken. Hoe dat werkt leest u hier.
Op deze pagina leest u ook hoeveel vitaminen en mineralen u dagelijks nodig heeft. Met ons voedsel krijgen wij te weinig van deze belangrijke stoffen binnen. Daarom is aanvulling zeker voor ouderen te overwegen.

Voordeel voor Ouderen signaleert oude browser

Zodra u de website Voordeel voor Ouderen opent wordt er gecontroleerd of er met een oude browserversie wordt gewerkt. Zo ja dan verschijnt er een waarschuwingsvenster. U kunt dan meteen de laatste update van Explorer, Firefox, Chrome of Safari (Apple) downloaden. De browser is nodig om internetpagina’s te bekijken. Oude versies kunnen problemen geven met als gevolg dat sommige pagina’s niet of niet goed te zien zijn. Bovendien kunnen oudere versies beveiligingsproblemen veroorzaken.
Met name ouderen laten updates vaak ongemoeid. Met deze service willen wij gebruikers de best mogelijke toegang tot internet garanderen. Meer lezen en het waarschuwingsvenster zien, klik dan hier.

Ouderen laten voordeel van Ouderenbonden liggen

Van de circa 5,7 miljoen 50 plussers in Nederland is slechts 1 miljoen lid van één van de Ouderenbonden. Bent u geen lid dan laat u mogelijk veel voordeel liggen. Leden kunnen alleen al door de collectieve korting op de zorgverzekering ruim € 100,- per jaar besparen. De meeste ouderenbonden hebben lokale afdelingen die de belangen voor de leden in hun regio behartigen. De afdelingen houden zich bezig met gemeentelijk ouderenbeleid, huisvesting, voorzieningen, sport en cultuur, het open houden van winkels en loketten, veiligheid en vervoer. Voor een volledig overzicht van de bonden en hun voordelen lees hier meer. (Foto Ouderenfonds)