Financieel voordeel, informatie en tips voor Ouderen door Ouderen
Nieuwsbrief maart 2010

Nieuwe website voor Ouderen met informatie, tips en voordeel

De nieuwe website Voordeel voor Ouderen is bestemd voor ouderen, senioren, 50 plus en 65 plus. De site bespreekt alle onderwerpen waar u mee te maken kunt krijgen. Kort en feitelijk met verwijzing naar belangrijke sites. Ook veel tips die geld besparen. Er is informatie over zorg, hulpmiddelen, ouderdomsziekten, voedingssupplementen, reizen, opeethypotheek, verzekeringen, overlijden, boodschappen, recepten, trein, tram, taxi, groene auto’s, fietsroutes, gratis fotocursus en fotobewerking, veel gratis software, seniorentelefoons, ouderenbonden, energiebesparing en nog veel meer.

Veel gratis software beschikbaar

Wij wijzen u de weg naar gratis virusscanners, software voor fotobewerking, alternatieven voor Word, Excel en PowerPoint en nog veel meer. Wij vonden computerboeken voor senioren met stap-voor-stap schermafbeeldingen voor alle voorkomende programma’s. Makkelijker kunnen we het niet maken. Er is speciale computerhulp voor ouderen met cursussen in de meeste plaatsen en helpdesk. Lees er alles over in het hoofdstuk “Computer

Zorgstelsel voor ouderen ontrafeld

Voordeel voor Ouderen heeft o.a. de Zorg voor ouderen in kaart gebracht. De site helpt u op weg bij regelgeving, vergoedingen en hulpmiddelen. Wij ontdekten dat de overheid fantastische websites heeft. “Regelhulp” is daar een voorbeeld van.
Voordeel voor Ouderen adviseert allereerst eventuele financiële vergoedingen te regelen en laat zien hoe dat werkt. Helpt vervolgens bij de keuze van de betere leveranciers. Of het nou gaat om een instapbad, traplift, scootmobiel, hoorapparaat, rollator, kousaantrekhulp etc. Wij hebben het in kaart gebracht.