Fotocamera veilig en snel bestellen via internet

Fotowinkels hebben altijd een beperkt assortiment camera’s voorradig. Als u een camera koopt bedenk dan eerst wat u er mee wilt doen en wat voor type camera daar het beste bij past. Kijk voor hulp bijvoorbeeld hier. Heeft u een keuze gemaakt dan kunt u via cameranu.nl of Camera Express uw scherp geprijsde camera bestellen. Het assortiment is zeer breed, naast camera’s ook flitsers, lenzen, statieven etc. U betaalt zonder extra kosten met iDEAL en heeft de camera de volgende werkdag in huis. Uw redacteur kan dat getuigen. Makkelijker kan het niet. Wilt u zelf kijken, dat kan in de vestigingen.

Professionele fotocursus gratis op internet

Zo maakt u de mooiste digitale foto’s. Instructie over vele opnamemogelijkheden zoals portret, landschap, macro, natuur etc. Ook informatie over beeldbewerking, opslag, afdrukken en cameratypen. Als u meer uit uw digitale camera wilt halen moet u even rondkijken op deze fotocursus.

Uw (klein)kinderen levensecht op canvas

Niets is leuker dan uw (klein)kinderen groot aan de muur te hangen. Kies wel voor een kleurechte, watervaste en UV- bestendige afdruk. Canvas Company levert deze tegen scherpe prijzen en franco thuis.
Bij de HEMA kunt u ook afdrukken bestellen op fotopapier, kunststof, canvas, aluminium, fotoalbums of kalenders maken, maar ook T-shirts, puzzels, bekers met de foto van uw keuze. Leuk om cadeau te geven. Vergelijk Canvas biedt een overzicht van aanbieders van foto op canvas, aluminium, glas, forex en nog veel meer.
(Foto: Digidoek)

Gratis software fotobewerking

Er is voor amateurs veel software te koop voor onder de € 100,-. Adobe Photoshop Elements en Corel Paint Shop Pro X behoren tot de beste en zijn zeer gebruiksvriendelijk. U kunt uw foto’s eenvoudig verbeteren, rode ogen weghalen, andere uitsneden maken of het formaat (pixels) aanpassen. Zo maar een greep uit de vele mogelijkheden. Wilt u eerst zo’n fotobewerkingsprogramma proberen kijk dan eens bij Photoshop.com. Dat is gratis. Bevalt het en wilt u meer mogelijkheden dan is het eenvoudig te upgraden naar het betaalde Adobe Photoshop Elements. Uw redacteur gebruikt het supersnel te downloaden, gratis en Nederlandstalige PhotoFiltre. Vergelijkbaar met Photoshop. Let op niet op knop DOWNLOADEN drukken, gebruik link in tekst.